Home Add to favourites
sgkr_logo
profielserviceprojectenaanbiedingoffertecontact


Terms of Use

Indien je Microsoft Internet Explorer gebruikt:

Deze website is getest op het gebruik van Microsoft Internet Explorer 7. Er kunnen zich problemen voordoen indien je de website bezoekt via een browser die niet is getest. Ga naar de volgende website om Internet Explorer te downloaden en te installeren: http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/default.mspx

Indien je Mozilla Firefox gebruikt:

Deze website is getest op het gebruik van Mozilla Firefox. Er kunnen zich problemen voordoen indien je de website bezoekt via een browser die niet is getest. Ga naar de volgende website om Mozilla Firefox te downloaden en te installeren: http://www.firefox-webbrowser.nl/

Trademark Notice:

Een groot aantal namen, logo's en andere tekens die op deze site worden gebruikt, waaronder het SGKR Onderhoudsbedrijf-logo, en de SGKR Onderhoudsbedrijf -naam, zijn beschermde merken. Elk gebruik hiervan of van gelijkwaardige symbolen is strikt verboden zonder voorafgaande schriktelijke toestemming van SGKR Onderhoudsbedrijf.

Copyright Notice "SGKR Onderhoudsbedrijf", 2006:

De teksten, lay-out, afbeeldingen, foto's, films, databestanden, logo's en andere elementen van deze site vallen onder de bescherming van het internationale auteursrecht. Kopieen, aanpassingen, wijzigingen, vertalingen, bewerkingen, communicatie naar het publiek, huur en andere exploitatie van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, elekronisch, mechanisch of anders, zijn streng verboden, tenzij voorafgaande schriktelijke toestemming is verleend door SGKR Onderhoudsbedrijf. Enkel voor privegebruik mag je een kopie maken, behalve van foto's waarvan helemaal geen kopieen toegelaten zijn. Elke inbreuk op wat hierboven werd beschreven kan leiden tot burgerrechtelijke of strafrechtelijke vervolging. De site SGKR.nl is tevens een databank waarop SGKR Onderhoudsbedrijf de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden.

Disclaimer:

SGKR Onderhoudsbedrijf besteedt grote zorg aan het creeren en updaten van dez website. Niettemin garandeert SGKR Onderhoudsbedrijf geenszins de juistheid van de informatie die deze site bevat en waarschuwt tevens de gebruiker dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan SGKR Onderhoudsbedrijf aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt SGKR Onderhoudsbedrijf geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

   
www.sgkr.nl © 2008 --- Privacy Policy --- Terms of use