Home Add to favourites
sgkr_logo
profielserviceprojectenaanbiedingoffertecontact


Profiel

SGKR Onderhoudsbedrijf is een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in alle soorten werkzaamheden.SGKR Onderhoudsbedrijf heeft al heel veel en zeer diverse werkzaamheden aangepakt en tot bijzondere tevredenheid van haar klanten uitgevoerd. Wij zijn opgericht in 2001. Inmiddels hebben wij veel ervaring opgebouwd op het gebied van installaties, gas, loodgieterswerk, verwarming e.d. Onze kwaliteit is ons waarmerk. Altijd het beste (gratis) advies voor de beste oplossingen.
SGKR Onderhoudsbedrijf is een allround klus en onderhoudsbedrijf en kan dus veel meer voor u betekenen. Als klein bedrijf kunnen wij u persoonlijk te woord staan en zo de beste opties aandragen voor elke opdracht. Altijd in overleg met u, als particulier of bedrijf. Uw voordeel om een klusbedrijf als SGKR Onderhoudsbedrijf te nemen boven bijvoorbeeld een grote aannemer is dat een klusbedrijf veelal flexibeler en goedkoper is. Wij bieden u namelijk flexibele werktijden en een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, om zo al onze klanten tevreden te stellen over de behaalde resultaten.
Naar aanleiding van uw telefoontje, mailtje of fax maken wij een afpraak met u om de situatie op te nemen. Tijdens dit bezoek zullen wij u gelijk op de hoogte brengen van de mogelijkheden, waarna het kostenplaatje opgemaakt kan worden. Als beide partijen daarmee akkoord zijn, wordt gezamelijk een tijdstip afgesproken om de werkzaamheden te starten.

Mocht u na afwerking van de werkzaamheden nog problemen of klachten hebben, maken wij dit voor u kosteloos in orde.

   
www.sgkr.nl © 2008 --- Privacy Policy --- Terms of use