Home Add to favourites
sgkr_logo
profielserviceprojectenaanbiedingoffertecontact


Service

SGKR Onderhoudsbedrijf is een bedrijf dat de nadruk wil leggen op goede service, een goede prijs - kwaliteit verhouding en goed overleg.

DE GOEDE SERVICE: Door te luisteren naar wat de klant precies wil, door eigen inbreng goed uit te leggen en door open kaart te spelen met de klant, komt het beste resultaat tot stand. Er zal zoveel mogelijk gestreefd worden naar de goedkoopste en beste oplossing, die voor de klant het meest aantrekkelijk is. Tevens bestaat er bij SGKR Onderhoudsbedrijf geen lange wachttijden, wij willen altijd tijd vrijmaken voor al uw vragen en wensen.

DE PRIJS - KWALITEIT VERHOUDING: Dankzij onze achtergrond zijn wij volledig in staat om goede kwaliteit te leveren. Wij willen ons werk zo perfect mogelijk afleveren zodat de klanten totaal tevreden zijn. Pas als de klant tevreden is, is het werk af. Wij zeggen ook: kwaliteit bestaat niet alleen uit woorden, maar ook uit waardering van zijn klanten. Heel duidelijk omschreven waar het om draait, geen veelbeslovende woorden, maar een veelbelovend resultaat! En dit alles uiteraard tegen een eerlijke prijs, die voor iedereen betaalbaar is.

GOED OVERLEG: Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, door goed te kijken naar iemands financiele situatie en door goed met elkaar te overleggen, komt er altijd een goed plan to stand. Zodat u als klant er zeker van kunt zijn dat al uw wensen op de juiste manier worden verwezenlijkt.

   
www.sgkr.nl © 2008 --- Privacy Policy --- Terms of use